Bolighandel med professionel rådgivning

Bolighandel med professionel rådgivning
Tre rådgivningskoncepter specifikt rettet mod private boligkøbere og boligsælgere:
Bolighandel med professionel rådgivning. Det er BoligAssistancens ambition at hjælpe private bolighandlende til en tryg bolighandel på deres egne præmisser. De kan således vælge selv at klare hele eller en del af Deres bolighandel og nøjes med at købe den service og rådgivning, De nu har behov for hos BoligAssistancen.
BoligAssistancens rådgivning er et fleksibelt tilbud, som kan skræddersyes til netop Deres behov. De vælger selv hvilken rådgivning De ønsker og omfanget heraf.
Hvorfor benytte BoligAssistancen ?
Bolighandel med professionel rådgivning. Hvorfor skulle De vælge at bruge BoligAssistancen til at berigtige Deres hushandel i form af KøberRådgivning eller yde Dem SælgerService (ved Deres egen markedsføring og salg af egen bolig)?
De primære årsager er:
  • Et fast og meget konkurrencedygtigt honorar
  •  IngenHandel-IntetHonorar Garantien
  •  Vor gratis indledende konsultation
  •  BoligAssistancens betydelig erfaring og ekspertise indenfor bolighandel og berigtigelse af boligkøb
  •  En nem og effektiv kommunikation når De har tid og mulighed (e-mail, SMS m.v.)
  •  Professionalisme og kompetence på niveau med hvad markedets øvrige boligrådgivere kan yde i samme sag
  •  At BoligAssistancen er helt uvildig og ikke afhængig af andre aktører på boligmarkedet
Fakta om Boligassistancen
 Ansvarsforsikring
Boligassistancen er fuldt ansvarsforsikret, på lige fod med hvilket som helst dansk advokatkontor, i  Lloyd’s Insurance Company SA via Dahlberg Assurance Agentur A/S
Bolighandel med professionel rådgivning.
BoligAssistancens ydelser
Alle vore ydelser indenfor køberrådgivning og berigtigelse er omfattet af Lov om omsætning af fast ejendom samt Lov om Juridisk rådgivning og er dermed tilknyttet Klagenævnet for Ejendomsformidling. Vor virksomhed drives endvidere på baggrund af Lov om Juridisk Rådgivning (Lov nr. 419 af 9. maj 2006), idet vor rådgivning udføres efter reglerne for god advokatskik.
Bemærk, at da vort selskab ikke er en ejendomsmæglervirksomhed, omfatter vor sælgerrådgivning ikke nogen for ejendomsformidlingsydelser. Vore sælgerydelser således ikke at opfatte som de traditionelle ejendomsmæglerydelser, og vore sælgerydelser og sælgerrådgivning er ikke omfattet af Lov om Omsætning af fast Ejendom og tilknyttede bekendtgørelser.
Bolighandel med professionel rådgivning.
Scroll to Top