Boligkøb med Tryghedsgaranti

Fra 1.990 inkl. moms *

Skøde og tinglysning/berigtigelse af Deres boligkøb eller boligsalg.

UDEN vanlig køberrådgivning. *excl. tinglysningsafgifter.

Læs mere her.

Rådgivning, skøde og berigtigelse

kr. 5.600 inkl. moms *

Ansvarsforsikret rådgivning og berigtigelse ved køb af alle typer ejendomme i hele Danmark. *excl. tinglysningsafgifter

Læs mere her.

Sælg Selv Boligsalg

kr. 8.800 inkl. moms *

Vort samlede honorar for SælgSelvBoligsalgs assistance inkl. udarbejdelse af købsaftale

Honoraret inkluderer udarbejdelse af Købsaftalen med efterfølgende berigtigelse af skøde. Læs mere her.

Fuldt ansvarsforsikret rådgivning

Deres garanti for en sikker bolighandel

Vore ydelser er fuldt ansvarsforsikret og omfattet af Loven om omsætning af fast ejendom, samt Loven om juridisk rådgivning. Læs mere her.

Processerne og de professionelle aktører i en bolighandel og et byggeri

Boligejer.dk samler uvildig offentlig information til alle der vil købe, sælge eller bygge bolig.  Læs mere her om det trygge boligkøb.
boligejer.dk. Portalen giver også adgang til data fra de store landsdækkende ejendomsregistre samt køb af Ejendomsdatarapporten. Målet er blandt andet at gøre bolighandel nemmere og billigere.
På Boligejer.dk får brugerne:
  •  Indsigt og overblik over processerne og de professionelle aktører i en bolighandel og et byggeri
  • Adgang til at slå op og søge i ejendomsdata – fx BBR-data, salgspriser, vurderinger, lokalplaner, tilstandsrapporterenergimærker
  • En række værktøjer som f.eks. søgning efter bygningssagkyndige og energikonsulenter, byggeskadedatabase, kort over salgspriser samt en ekspertbrevkasse
  • Mulighed for at købe Ejendomsdatarapporten.
Emnerne på siden spænder fra bolighandel, rådgivning, forsikring, finansiering og økonomi til byggeri, vedligehold, huseftersyn, indeklima samt energi og energimærkning.
Bedre og billigere bolighandel
Organisationen blev etableret i 2006 som led i regeringens indsats for bedre og billigere bolighandel. Siden er portalen løbende blevet udbygget med stadig flere oplysninger og funktioner.
I dag fungerer portalen for både private og professionelle brugere som den naturlige indgang ved køb, salg og byggeri af ejendomme. Den giver også en let og brugervenlig adgang til data om eksisterende ejendomme.

Om Boligejer

Boligejer er en tværoffentlig portal med uvildig information til alle, der vil købe, sælge eller bygge bolig. På Boligejer kan du også se data om din bolig fra de store landsdækkende ejendomsregistre, og du kan købe en ejendomsdatarapport med offentlige oplysninger til din bolighandel.
Portalen rummer:
  • Overblik over processerne i bolighandel og byggeri og over hvem, der normalt gør hvad
  • Indsigt, der skal ruste boligejeren til samspillet med de professionelle rådgivere
  • Værktøjer, der fx giver adgang til data fra OIS (den Offentlige InformationsServer), til dokumenter såsom tilstandsrapporter, elinstallationsrapporter og energimærker, til at stille spørgsmål til eksperter, eller til at finde en beskikket bygningssagkyndig, autoriseret elinstallatørvirksomhed eller certificeret energikonsulentfirma.
Kilde: www.boligejer.dk
boligejer.dk
Scroll to Top