Uvildig købsvurdering

Boligassistancen tilbyder boligkøbere en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, de overvejer at erhverve.

Med vor rådgivning står du således godt rustet til dit boligkøb.  

Læs mere her om Forhandling af udbudsprisen ved  boligkøb.

Start processen ved dit boligkøb med en gratis købsvurdering af den bolig du overvejer at afgive købstilbud på.

Værdien af en købsvurdering

Vores købsvurdering ruster dig til at kunne afgive det helt rigtige købstilbud på den bolig du har udvalgt.

Du bliver nøje involveret i processen, som går forud for dit købstilbud og den evt. senere Købsaftale og endelige handel. Du er på den måde professionelt forberedt til den endelige forhandling af udbudsprisen og dit købstilbud med sælgers ejendomsmægler.

Elementerne og processen

Når vi har modtaget din information om den omhandlede bolig (benyt evt. vores Kontaktformular), foretager vi en gennemgang af de relevante boligdatabaser samt udbudsdokumenter for boligen, f.eks. El- og Tilstandsrapport, Energimærke, Forureningsforhold, Forurening fra nedgravet olietanke, Ejendomsdatarapport, Forsikringsforhold, radonforhold, Stormflodsrisici samt meget mere.

Efter denne indledende research vil du modtage en oversigt fra Boligassistancen som afdækker de forhold ved boligen, som du skal være særlig agtpågivende overfor.

Tidshorisonten for den gratis købsvurdering?

Du vil modtage vor gennemgangsrapport og købsvurdering indenfor 48 timer efter vi har modtaget den relevante information fra dig.

Hvordan bestilles en gratis købsvurdering.

Du sender enten en e-mail til os eller udfylder Kontaktformularen, hvorefter vi kontakter dig for aftale om det videre forløb.


Scroll til toppen