Prisforhandling

Forhandling af udbudsprisen ved  boligkøb

Boligmarkedet kan virke uoverskueligt, og det kan være vanskeligt at foretage en korrekt prisfastsættelse af en bolig, forud for din afgivelse af et købstilbud.

Ved at benytte Boligassistancens Prisforhandlings modul, kan vi forestå prisforhandlingen af en given bolig på dine vegne.

Vor rådgivning indebærer en konkret og faglig vurdering af den udsøgte ejendoms markeds- og salgspris, så du sikres den mest fair og optimale købspris for boligen.

Se her om vorgratis uvildige Købsvurdering

Ved vor Gratis Uvildige Købsvurdering får du den nødvendige indsigt i boligens reelle markedspris og det købstilbud, der vil være relevant at afgive.

Professionel køberrådgivning

Ved at benytte dig af vor 40 års erfaring og ekspertise på boligmarkedet får du et solidt og regelret grundlag for at indlede din bolighandel på et optimalt korrekt grundlag.

Prisforhandling som topprioritet

Vor mangeårige erfaring og kendskab til boligmarkedet sikrer dig det optimale grundlag for din prisforhandling.

Vi kender alle faldgruberne i en bolighandel og ved præcist, hvad der skal afdækkes ved køb af en bolig. Dette danner derefter grundlag for strategien for prisforhandlingen med sælgers ejendomsmægler.

Omkostningen til en prisforhandling

Vort honorar for en prisforhandling udgør 5 % af det evt. prisnedslag, som vi reelt opnår i forhold til den oprindelige udbudspris for boligen.

Scroll til toppen