INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Køberrådgivning, skøde og digital berigtigelse af ejendomskøb

Vort honorar for komplet køberrådgivning, skødeskrivning og fuldt ansvarsforsikret digital berigtigelse ved køb af villa, ejerlejlighed, ideel anpart, grund, landbrug (uden landbrugspligt) eller fritidshus:

          kr. 5.600- inkl. moms for skøde og fuld berigtigelse med rådgivning

Honoraret inkluderer bl.a.: 1. Evt. vilkårsforhandlinger og købstilbud 2.Kontrol af købsaftale og tilliggende sagsdokumenter 3. Fremsendelse af e-mail rapport indenfor 48 timer indeholdende en gennemgang af sagen herunder: 4. Rådgivning og vejledning om: 5. Registrering og anmeldelse af digitalt skøde  samt
  • Tinglysning af debitorskifte m.v. for sikkerhedsstillelse (ejerlejligheder og ideelle anparter)
  • Digital tinglysning af skøde og koordination af ejerskiftelån samt sletning af sælgers hæftelser for frembringelse af anmærkningsfrit digitalt skøde
  • Refusionsopgørelse
6. Løbende rådgivning (samejeoverenskomster m.v.) Læs mere på følgende links om boligkøb, skøde og berigtigelse:

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot