INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Hvad tilbyder BoligAssistancen ?

BoligAssistancen har udviklet fire rådgivningskoncepter specifikt rettet mod private boligkøbere og boligsælgere: Det er BoligAssistancens ambition at hjælpe private bolighandlende til en tryg bolighandel på deres egne præmisser. De kan således vælge selv at klare hele eller en del af Deres bolighandel og nøjes med at købe den service og rådgivning, De nu har behov for hos BoligAssistancen. BoligAssistancens rådgivning er et fleksibelt tilbud, som kan skræddersyes til netop Deres behov. De vælger selv hvilken rådgivning De ønsker og omfanget heraf. Vi har derfor opdelt vore ydelser i 4 faser, som De selv kan sammensætte ud fra Deres rådgivnings behov.

Hvorfor benytte BoligAssistancen ?

Hvorfor skulle De vælge at bruge BoligAssistancen til at berigtige Deres hushandel i form af KøberRådgivning eller yde Dem SælgerService (ved Deres egen markedsføring og salg af egen bolig)?

De primære årsager er:

  • Et fast og meget konkurrencedygtigt honorar
  •  IngenHandel-IntetHonorar Garantien
  •  Vor gratis indledende konsultation
  •  BoligAssistancens betydelig erfaring og ekspertise indenfor bolighandel og berigtigelse af boligkøb
  •  En nem og effektiv kommunikation når De har tid og mulighed (e-mail, SMS m.v.)
  •  Professionalisme og kompetence på niveau med hvad markedets øvrige boligrådgivere kan yde i samme sag
  •  At BoligAssistancen er helt uvildig og ikke afhængig af andre aktører på boligmarkedet

BoligAssistancen garanterer, at vi ikke er ejendomsmæglere/ejendomsformidlere

Alle vore ydelser indenfor køberrådgivning og berigtigelse er omfattet af Lov om omsætning af fast ejendom samt Lov om Juridisk rådgivning og er dermed tilknyttet Klagenævnet for Ejendomsformidling. Vor virksomhed drives endvidere på baggrund af Lov om Juridisk Rådgivning (Lov nr. 419 af 9. maj 2006), idet vor rådgivning udføres efter reglerne for god advokatskik. Bemærk, at da vort selskab ikke er en ejendomsmæglervirksomhed, omfatter vor sælgerrådgivning ikke nogen for ejendomsformidlingsydelser. Vore sælgerydelser således ikke at opfatte som de traditionelle ejendomsmæglerydelser, og vore sælgerydelser og sælgerrådgivning er ikke omfattet af Lov om Omsætning af fast Ejendom og tilknyttede bekendtgørelser.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot