INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Mageskifte/bytte af bolig

– Boligbytte/mageskifte er et bekvemt alternativ til den traditionelle bolighandel.

Hvorfor vente i flere år på en køber, hvis De kan bytte bolig med det samme og spare det eksorbitante ejendomsmæglersalær x 2? Mageskifte er et reelt alternativ til den mæglerbaserede og dyre ejendomsmæglerformidling Hvad er mageskifte (Boligbytte)? Mageskifte er at bytte fast ejendom og er en bekvem, hurtig og omkostningsbesparende mulighed for to parter, der indebærer, at de har mulighed for at foretage indbyrdes bytte af deres nuværende boliger.
Der vil ofte være tale om, at den ene part betaler et beløb til den anden part for en værdiforskel mellem de to ejendomme. Mageskifte er omfattet af tinglysningsafgiftsloven § 4. Den variable afgift på 0,6 % betales af ejerskiftesummen for hver ejendom, der mageskiftes. Hvis der ikke foreligger en ejerskiftesum for hver ejendom, skal afgiften beregnes af den seneste offentlige vurdering af ejendommene, jf. § 3 stk.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot