INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Tjekliste ved boligkøb og vurdering af ny bolig

Når De har fundet boligen og skal vurdere den i en helhed, før De skriver under, bør De rådføre Dem med Deres rådgivere omkring følgende forhold:

Vurdering af ejendommens kontantprisniveau

  • De bør kræve, at Deres rådgiver selv besigtiger den bolig, De vil købe, for at kunne foretage en seriøs prisforhandling.
  • Foretage sammenligning med nyligt handlede ejendomme i området. Deres rådgiver bør kende det handlede prisniveau og udbudspriserne. Benyt endvidere den offentlige vurderingsfortegnelser – her.
  • Vurdering af boligens gensalgsværdi. Det bør De allerede tænke på, inden De køber – De ved aldrig, hvornår De skal sælge igen.
  • Hvilke forventninger er der til markedet? Er nu det rigtige tidspunkt at handle på? Deres rådgiver bør kunne vejlede Dem.
Husk at konsultere siden om gode råd ved besigtigelse her.

Vurdering af boligens indretning, udstyr, beliggenhed m.v.

Det er for sent at tænke på det, når De har skrevet under.
  • Mulighederne, hvad har værdi for Dem og hvad belaster. Tænk det hele igennem og lad være med kun at sætte fokus på det positive.
  • Passer ejendomstypen til Deres familie nu og i morgen? Hvilke alternativer findes der, hvor De gerne vil bo?
  • Vurdering af det lokale nærmiljø betyder ganske meget for værdien og dermed for prisen, hvis De en dag vil sælge. Tænk over det før De skriver under.
  • Hvordan er ejendommens faciliteter? De ting, der mangler eller skal ændres, koster ofte mere end forventet. Vær realistisk og undgå skuffelser.
  • Svarer områdets institutioner og faciliteter til, hvad har De brug for?
  • Se nøgletal for kommunen, og sammenlign med andre kommuner.
 

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot