INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Boligkøbet skridt for skridt

– Hvad gør De som boligsøgende?

Der indgår mange overvejelser og mange valg, når man står overfor at skulle købe fast ejendom. Det er derfor vigtigt, at De forbereder Dem grundigt, så De kan foretage de rigtige valg. På disse sider har vi samlet en række gode råd indenfor de enkelte faser af boligkøbet.

Processen med at købe en bolig

Hvis De står over for et boligkøb, kan De med fordel benytte nedenstående checkliste til at få processen systematiseret:

I. Planlægningsfasen

Ønsker og behov samt rådgivning

Her skal De afklare både Deres ønsker og behov samt Deres praktiske og økonomiske muligheder. De skal også finde den rette rådgiver, hvis De ikke ønsker at klare Dem selv hele vejen igennem. Læs mere her.

Budgetlægning og boligsøgning

Læs mere her om boligkøbets økonomi og her om dets aktører samt her om boligsøgning.

II. Vurderingsfasen

Her skal De blandt andet vurdere, om den bolig, De overvejer at købe, passer til Deres og eventuelt Deres families behov, om prisen passer til både ejendommen og Deres økonomi, om lokalområdet  svarer til, hvad De forventer, og om ejendommen vil kunne sælges igen. Læs mere her.

III. Forhandlings og kontraktfasen

Det er her, De skal igennem alle de mange spidsfindigheder, bl.a. “skrevet med småt”, der er forbundet med en bolighandel. De skal lave de bindende aftaler og kontrollere alt fra finansieringsmuligheder over forsikringsforhold og tilstandsrapporter til fortrydelsesmuligheder. Læs mere her.

IV. Afslutningsfasen

Handlen skal berigtiges, dvs. at alt dokumentarbejdet skal udarbejdes og tinglyses for at sikre Dem, at den bolig De har købt, nu også ender med at blive Deres. Læs mere her. Husk på, at De til hver en tid kan kontakte BoligAssistancen, der vil kunne hjælpe Dem med boligkøbet, enten helt eller delvist, afhængig af opgavens art og Deres egne forudsætninger samt ønsker.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot