INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Kunsten at købe bolig

Det gælder om at undgå boligmarkedets mange faldgruber, når De køber ny bolig.

BoligAssistancen giver Dem gode råd om huskøbets forskellige faser, så De trygt kan skrive købsaftalen under, når De har besluttet Dem købet af Deres nye bolig. Læs her om kunsten af købe bolig…

 • Vurder familiens ønsker og behov

Etabler en liste over familiens ønsker og krav til f.eks. byggestil, indretning, beliggenhed og størrelse. Læs mere her.
 • Økonomisk bæredygtighed – hvad har De råd til?

Få og den privatøkonomiske konsekvens af et boligkøb. Vurder Deres økonomiske råderum og beregn hvor dyr den nye bolig må være. Indhent købercertifikat. Læs mere her.
 • Boligmarkedet

Ejendomstyper, markedets udvikling m.v. Læs her. Find boligen, der opfylder både Deres ønsker, behov og økonomiske formåen. Valg af bolig. Læs mere her.  
 • Salgsopstilling

Hvorledes læses salgsopstillingen, og hvad skal De tage Dem i agt for? Hvad med  tilstandsrapport og energimærkning? Læs mere her.
 • Besigtigelsen

Hvad De skal være opmærksom på samt bistand fra bygningssagkyndige. Læs mere her.
 • Boligen fundet – hvad nu?

De næste skridt… Læs mere her. Få kvalificeret rådgivning Byggesagkyndig, ejendomsmægler, køberrådgiver, advokat m.fl. De fleste har brug for økonomisk og juridisk rådgivning i forbindelse med en bolighandel. Læs mere om valg af rådgivere her.
 • Købsaftalen

Bliv rådgivet inden købsaftalen underskrives. Købsaftalens indhold, forbehold og vejledning. Forbehold, fejl og mangler. Læs mere her om købsaftalen og her om Bolighandlens jura.
 • Finansiel rådgivning, forsikring m.v.

Finansiering af boligen, lånetype, kurssikring, forsikring og tilstandsrapport m.v. Læs mere her om finansiering, her om forsikring og her om tilstandsrapporten og el-rapporten.
 • Fejl og mangler

Hvad med fejl og mangler – hvem hæfter? Hvordan er man garderet for fejl og mangler ved køb? Ejerskifteforsikring. Læs mere her om fejl og mangler og her om ejerskifteforsikring.
 • Handlens berigtigelse og afslutning

Berigtigelse og tinglysning. Skøde og refusionsopgørelse m.v. Hvem skal berigtige handlen og hvad går det ud på? Læs mere her om berigtigelse m.v.Overtagelsesdagen og forberedelse af flytning. Læs mere her.
 • Indflytningen

Når handlen er berigtiget, kan De flytte ind i Deres ønskebolig. Læs mere her.
 • Vedligeholdelse af bolig og lån samt ejendom

Hvordan ser budgettet ud efter boligkøbet? Om vedligeholdelse af boligen og lånene heri (konvertering) m.v. Hvad er de skattemæssige konsekvenser? Læs mere her.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot