INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Tjekliste til boligkøbets købsaftale

Kend regler om fejl og mangler. Deres rådgiver bør fortælle Dem alt om dem, inden De køber.

Tilbehør og stand – er alt som det skal være?

Sørg for at vide præcis, hvad garantier og forsikringer indebærer. Ved De det ikke, skal De bede Deres rådgiver forklare Dem om det.

Aftaleformuleringer

Vær helt sikker på, at de ord, der bliver skrevet, også betyder det De tror, hvis en dommer skal læse dem. Spørg eventuelt Deres rådgiver og forlang svaret på skrift.

Finansieringsvilkår

herunder uvildig rådgivning om mest fordelagtige valg af:
 • Lånetype
 • Løbetid
 • Renteprocent
 • Kurssikring; metode, varighed, pris, alternativer
 • Mellemfinansiering
 • Efterfinansiering
Husk, at hvis Deres rådgiver har en økonomisk interesse i de valg De træffer – hvis advokaten eller ejendomsmægleren for eksempel får provision efter, hvad vedkommende rådfører Dem til at købe – skal De være på vagt. Brug Deres kritiske sans! Tjek alle tilhørende dokumenter, for eksempel:

Vær sikker på, at handelen hænger økonomisk sammen

Hvis De sælger Deres bolig for at købe en anden, men sælger går konkurs, og hans kreditorer laver udlæg i det hus, De troede var så godt som Deres – så kan De stå uden tag over hovedet. Bed eventuelt Deres rådgiver tjekke det og forlang eventuelt at få et skriftligt svar.

Vær sikker på, at De forstår forsikringsvilkårene

Vær sikker på at De forstår forsikringstilbud og deres dækningsomfang ‘

Forbehold – kan de løses?

Tilstandsrapport – Vær sikker på, at De har forstået det, der står i rapporten. Det er blandt andet her, sælger slipper for næsten ethvert ansvar. Det samme gør sig gældende for el-rapporten. Kender De den byggesagkyndiges opgave og ansvar – har han opfyldt sine forpligtelser? Ejerskifteforsikring, vilkår og dækningsomfang; sørg for at forstå, hvordan tilstandsrapport, købsaftale og ejerskifteforsikring hænger sammen.
 • Er der skader, der er omfattet?
 • Er der skader, der ikke er omfattet?
 • Er der behov for yderligere teknisk gennemgang?
 • Kender De til Deres fortrydelsesret, og ved De hvordan og hvornår De kan bruge den?
 • Har De undersøgt hvordan De kan slippe ud af købet uden at betale dyrt for det ?
 • Forsikring mod fejl – er Deres rådgiver ordentlig forsikret, hvis det går galt ?
Denne checkliste kan ikke afløse individuel rådgivning. Hos BoligAssistancenkan De få sammensat en rådgivning, der passer til netop Deres situation efter vort KøberRådgivnings koncept. BoligAssistancen garanterer, at vi ikke er ejendomsmæglere/ejendomsformidlere Alle vore ydelser indenfor køberrådgivning og berigtigelse er omfattet af Lov om omsætning af fast ejendom samt Lov om Juridisk rådgivning og er dermed tilknyttet Klagenævnet for Ejendomsformidling. Vor virksomhed drives endvidere på baggrund af Lov om Juridisk Rådgivning (Lov nr. 419 af 9. maj 2006), idet vor rådgivning udføres efter reglerne for god advokatskik. Bemærk, at da vort selskab ikke er en ejendomsmæglervirksomhed, omfatter vor sælgerrådgivning ikke nogen for ejendomsformidlingsydelser. Vore sælgerydelser således ikke at opfatte som de traditionelle ejendomsmæglerydelser, og vore sælgerydelser og sælgerrådgivning er ikke omfattet af Lov om Omsætning af fast Ejendom og tilknyttede bekendtgørelser.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot