INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Design boligøkonomien

– Design Deres boligøkonomi med et nyt værktøj

Nykredit har introduceret et nyt værktøj, ”Design din boligøkonomi”, hvormed det erenklere og nemmere for alle at teste, hvordan forskellige lånetyper og løbetider påvirker privatøkonomien. Det nye værktøj giver et hurtigt overblik over de muligheder, man har for at sammensætte sin finansiering. Nykredit anbefaler boligejerne at optage realkreditlån i den del af boligen, som altid er fast belånt, og kombinere med en Friværdikonto. Det giver både mulighed for at trække penge ud, når man har brug for det, samtidig med at grundfinansieringen sker med billig realkredit. Dermed betaler kunden ikke mere for fleksibiliteten end nødvendigt. Design din boligøkonomi giver boligejere og boligkøbere mulighed for selv at prøve forskellige kombinationer af og dermed både blive klogere på finansiering og vælge den løsning, som passer dem bedst.

Design selv

De kan selv skrue på renteloft, løbetid, afdragsfrihed, størrelse af FriværdiKonto mv., mens Deres valg bliver grafisk afbildet på et hus og giver dig overblik over sammensætningen af lån og friværdi, månedlig ydelse før og efter skat, Deresfriværdibeskyttelse og risiko for udsving i ydelsen m.v. » Gå til Designværktøjet

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot