INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Gratisbyggetilbud.dk

 – Praktisk guide og portal for boligejere m. fl.

Såfremt De går i byggetanker, har påtænkt renovering eller har behov for specifik byggeteknisk rådgivning kan BoligAssistancen anbefale Dem internetsiden www.gratisbyggetilbud.dk Der er tale om en gratis landsdækkende service, som henvender sig til alle der går med byggetanker lige fra private til erhverv, boligforeninger, den offentlige sektor m.v. De kan via denne website få klar besked og svar på Deres spørgsmål indenfor 3 hverdage. De indsender blot en opgavebeskrivelse, hvorefter Gratisbyggetilbud.dk drager omsorg for, at De bliver kontaktet af 3 leverandører indenfor 5 hverdage, som kan give Dem et uforpligtende gratis tilbud på Deres projekt og arbejdsopgave.   image001 Professionelt netværk Gratisbyggetilbud.dk har opbygget et professionelt netværk af håndværkere, leverandører, arkitekter, ingeniører og øvrige rådgivere og konsulenter, som kan realisere Deres projekt på baggrund af de indkomne tilbud. Gratisbyggetilbud.dks koncept indebærer endvidere en løbende kvalitetssikring af samarbejdspartnere og kontrol af prisernes konkurrencedygtighed, kontrol af, at indgåede aftaler bliver overholdt og om arbejdet udføres på tilfredsstillende vis.

Kompetencer

Gratisbyggetilbud.dk har sammensat et ekspertpanel af forskellige virksomheder med særlig kompetence inden for bygge- og boligrådgivning, der tilbyder en brev vifte af serviceydelser og rådgivning indenfor:
  •  Juridisk bistand
  • Arkitektbistand herunder byggeteknik, totalrådgivning og forhold der kræver byggetilladelse
  • Indretningsrådgivning
  • Boligrådgivning herunder køb og salg af ejendomme
  • Ingeniørbistand herunder varmeforbrug, statik lovkrav vedrørende tekniske installationer
  • Finansiering af byggesager, rente- og afdragsordninger.
Kilde: Gratisbyggetilbud.dk

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot