INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Byggeri.dk

– en praktisk guide og portal for boligejere m. fl.

Byggeri.dk er en righoldig portal, lanceret i 1997, med hele byggebranchen og Gør-Det-Selv sektoren som målgruppe. Byggeri.dk har et bredt samarbejde med organisationer, leverandører, projekterende og udførende om at skabe Byggeri.dk. På Byggeri.dk finder De ikke kun links til andre af branchens hjemmesider, men De kan også bestille brochurer og bøger, deltage i et debatforum, finde aktive mestre i MesterGuiden, finde indkøbssteder og meget meget mere. Professionelt netværkByggeri.dk rummer et professionelt netværk af håndværkere, leverandører, arkitekter, ingeniører og øvrige rådgivere og konsulenter. Byggeri.dk har sammensat et ekspertpanel af forskellige virksomheder med særlig kompetence inden for bygge- og boligrådgivning, der tilbyder en  brev vifte af serviceydelser og rådgivning.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot