INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

 Byggecentrum er nu Molio

Byggecentrum hedder siden 2016 Molio og  er resultatet af en sammenlægning mellem Byggecentrum og bips (forår 2016).  Molio – Byggeriets Videnscenter leverer digitale værktøjer, efteruddannelse og faglitteratur, der er med til at øge digitaliseringen og effektiviteten i byggeriet. I dansk byggeri er der stor fokus på pris, effektivitet, kvalitet og sikkerhed. Derfor stiller byggeriets parter store krav om hurtig og effektiv overførsel af information, viden og erfaringer om produkter og serviceydelser. Molio stiller viden og værktøjer til rådighed for byggebranchen og er den centrale formidlende instans af information mellem myndigheder, projekterende, udførende, leverandører, bygherrer og private forbrugere. Lær mere her.  

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot