INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Gå på markedet

Når De har har fået fastlagt Deres boligønsker og klarlagt økonomien, er De parat til at gå på boligjagt efter Deres ønskebolig. Vær tålmodig i Deres søgning, besigtig mange ejendomme, kig på forskellige kvarterer, måske forskellige byer – og se gerne det hele på forskellige tidspunkter af døgnet og ugen, måske endda året! Det er jo ikke uden grund, at de fleste huse bliver solgt om foråret.

Aktiv boligsøgning

  • Køberkartotek og søgeagenter.
  • Bistand med at blive registreret i søgeagenter på internettet
  • Det aktuelle boligmarked (køber og sælger)
  • Nuværende hushandler i lokalområdet (priser m.v.), Den gennemsnitlige m2 pris i lokalområdet – Prisudvikling og –statistik

Hvordan ser boligmarkedet ud?

Få et overblik over ejendomsmarkedet både med hensyn til boligtyper og aktører. Læs mere her om aktørerne og her om boligmarkedet generelt.

Hvordan findes boligen?

De fleste ejerboliger annonceres til salg i avisernes boligtillæg, over internettet, på tekst-tv og i ejendomsmæglernes boligmagasiner og butikker.

Ejendomsmæglerne

Den væsentligste del af boligsalget formidles endnu gennem ejendomsmæglere, og det kan derfor anbefales at henvende sig direkte til de lokale ejendomsmæglere i det område, hvor De ønsker at bo og blive optaget i deres køberkartoteker. Gennem ejendomsmæglernes køberkartoteker kan De få hurtigt besked, så snart Deres ønskebolig bliver udbudt til salg. Bemærk, at rådgivningen ikke er uvildig fra mæglerens side.

Søg efter og find Deres bolig

De fleste ejendomme annonceres til salg, men en del ejendomme sælges dog endnu ofte uden annoncering gennem ejendomsmæglernes kartoteker over ventende købere. Når De har starter boligsøgningen tilrådes det derfor at rette henvendelse til de lokale ejendomsmæglere i det område, De vil bo. Bliv registreret i ejendomsmæglernes køberkartoteker og få besked, når en relevant bolig bliver sat til salg. Få at vide hvilke boliger der aktuelt er til salg hos ejendomsmæglerne ud fra Deres søgekriterier.

Find boligen på nettet

Internettet er et virkeligt godt værktøj til at finde drømmeboligen. De kan søge på boliger online via de forskellige boligguider og boligportaler på Internettet eller ved at søge på aktuelle boliger via mæglerkædernes og de uafhængige mægleres sider på Internettet. De kan også tilmelde Dem de forskellige ejendomsmægleres søgeagenter på deres hjemmesider.

Opret søgeagenter via Internettet

Det kan være en uoverskuelig affære at søge bolig i diverse avisers boligtillæg og på Internettet. Ved at tilmelde Dem de forskellige boligsiders søgeagenter, kan De imidlertid lade andre gøre arbejdet for Dem. De behøver således kun én gang for alle nedfælde ønskerne omkring Deres nye bolig. De kan herefter med disse ønsker og detaljer oprette en søgeagent på de forskellige internetsider og specificere, hvor De gerne vil bo, hvilken pris boligen må have m.v. De kan også oprette flere søgeagenter med forskellige søgekriterier og derved få en bredere søgning. Når der dukker et boligemne op, der svarer til Deres ønsker, bliver emnet med det samme lagt i Deres personlige boligmappe på søgeagenten. Samtidig modtager De sædvanligvis en e-mail, så De får informationen med det samme. De er dermed forrest i køen, når Deres drømmebolig bliver sat til salg. BoligAssistancen har intet samarbejde med hverken mæglerkæderne eller de uafhængige mæglere, så vi kan kun henvise Dem til det generelle udbud på ejendomsmarkedet – se under boligsøgning i Nyttige links.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot