INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Formidlingsaftalen ved boligsalg

Ejendomsformidling (bekendtgørelse)

Generelle lovkrav til indholdet i formidlingsaftaler

Se BEK nr 1230 af 21/11/2014 Gældende  (Formidlingsbekendtgørelsen)  Offentliggørelsesdato: 26-11-2014 Erhvervs- og Vækstministeriet  Se her om gældende lovgivning herom.

Formidlingsaftalen

En formidlingsaftale kan tegnes for maksimalt seks måneder og forlænges i maksimalt tre måneder. Den kan også indgås aftaler for en kortere periode end seks måneder. Aftalen kan opsiges uden varsel, men ejendomsmægleren skal have et honorar, selv om boligen ikke er blevet solgt. Det er vigtigt, at De sætter Dem meget grundigt ind i aftalen og ved, hvad De skriver under på. De skal være enig med mægleren om udbudsbetingelserne som pris og salgsmetode. Det er også vigtigt at tage stilling til, hvor meget der skal bruges på markedsføring, og hvor boligen skal markedsføres – aviser, internet, tekst-tv. De skal vide, hvor meget mægleren skal have i salær, og hvor meget De skal betale i udgifter – ud over salæret. Jo mere specificeret aftalen er, desto nemmere kan De forholde Dem til udgifterne.  Se nærmere herom her.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot