INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Boligejer.dk

Boligejer.dk samler uvildig offentlig information til alle, der vil købe, sælge eller bygge bolig. Portalen giver også adgang til data fra de store landsdækkende ejendomsregistre samt køb af ejendomsdatarapporten. Målet er blandt andet at gøre bolighandel nemmere og billigere.
Boligejer.dk får brugerne:
  • Indsigt og overblik over processerne og de professionelle aktører i en bolighandel og et byggeri
  • Adgang til at slå op og søge i ejendomsdata – fx BBR-data, salgspriser, vurderinger, lokalplaner, tilstandsrapporter, energimærker
  • En række værktøjer som fx søgning efter bygningssagkyndige og energikonsulenter, byggeskadedatabase, kort over salgspriser samt en ekspertbrevkasse
  • Mulighed for at købe ejendomsdatarapporten.
Emnerne på Boligejer.dk spænder fra bolighandel, rådgivning, forsikring, finansiering og økonomi til byggeri, vedligehold, huseftersyn, indeklima samt energi og energimærkning.

Bedre og billigere bolighandel

Boligejer.dk blev etableret i 2006 som led i regeringens indsats for bedre og billigere bolighandel. Siden er portalen løbende blevet udbygget med stadig flere oplysninger og funktioner. I dag fungerer portalen for både private og professionelle brugere som den naturlige indgang ved køb, salg og byggeri af ejendomme. Den giver også en let og brugervenlig adgang til data om eksisterende ejendomme.

Nye muligheder på portalen

Også i de kommende år vil portalen blive udbygget og forbedret. I 2012 blev der således fra Boligejer.dk adgang til én samlet Ejendomsdatarapport, der rummer mere end 50 offentlige datasæt, der skal bruges til en ejendomshandel. Kilde: www.boligejer.dk  

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot