INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Børnekøb

De hidtidige populære forældrekøb har fået modsat fortegn i form af børnekøb Det omvendte forældrekøb, hvor børn køber en bolig og stiller den til rådighed for deres ældre forældre, har vundet indpas på det danske boligmarked. Der forekommer flere modeller i de såkaldte børnekøb:
  • Barnet køber et hus eller en ejerlejlighed, der efterfølgende udlejes til forældrene eller
  • Barnet køber den ejendom, som forældre hidtil har ejet og udlejer denne til forældrene (købet kan således ske til den offentlige ejendomsvurdering minus 15 pct.)
Ved at finansiere købet via afdragsfrie realkreditlån kan barnet gøre købet mere eller mindre udgiftsneutralt, og fordelen for forældrene, er:
  • At forældrene derved kan få frigjort kapital
  • At forældrene sikres en bolig til en overkommelig leje
  • At barnet herigennem foretager en opsparing, opnår en skattemæssig fordel og sparer arveafgift
Køb 15 procent under den offentlige vurdering Som nært beslægtet kan barnet f.eks. købe forældrenes ejerbolig til en pris svarende til den offentlige vurdering minus 15 pct. Køber af ejerlejlighed til forældrene som en anden mulighed kan barnet købe en ejerbolig, f.eks. en ejerlejlighed til forældrene, som herefter bor til leje. Når forældrene ikke længere har behov for at benytte lejligheden, kan ejerlejligheden herefter benyttes som studielejlighed til Deres børn. Læs mere her om forældrekøb, som kan relateres direkte til børnekøb. Læs her om gavebegrebet og familiehandel.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot