INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Ankenævn for Huseftersynsordningen

– Klager over Tilstandsrapporter

Ankenævnet for Huseftersyn behandler klager indgivet af både køber og sælger over tilstandsrapporter udarbejdet under Huseftersynsordningen. Tilstandsrapporten skal være udarbejdet efter den 1. januar 2000. Ankenævnet tager stilling til den bygningssagkyndiges erstatningsansvar. Såfremt man ønsker at klage over en tilstandsrapport kan man kontakte Ankenævnets sekretariat på telefon 35 25 02 40 eller adressen Kristianiagade 8, 2100 København Ø, hvorefter man vil få tilsendt et klageskema. Der opkræves et mindre klagegebyr.

Læs mere her om Ankenævnet for Huseftersyn 

Læs her om de nye regler for bestilling af huseftersyn (gældende).

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot