INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Forhåndsgodkendelse af boligkøbet finansiering

– Forhåndsgodkendelse til lån og boligkøb

Hvis De har planer om at købe hus,. ejerlejlighed eller måske sommerhus, har De sandsynligvis brug for et lån. Hos de forskellige kreditforeningsinstitutter kan De få en forhåndsgodkendelse af, at De kan låne til Deres nye bolig –et Købercertifikat. Betegnelsen afhænger af det enkelte kreditinstitut, sædvanligvis kaldes det et Købercertifikat eller en Forhåndsgodkendelse. Med det i hånden er De sikker på at blive godkendt som låntager i det pågældende kreditinstitut, allerede før De skriver under på en købsaftale, og De kan straks slå til, når De finder Deres drømmebolig. Et Købercertifikat kan omfatte både realkreditlån og boliglån. Det viser den maksimale pris, De kan købe bolig for – også kaldet kontantprisen. En kontantpris, der passer til Deres husstandsindkomst og formue. En forhåndsgodkendelse med Købercertifikat er en godkendelse af Dem som låntager og viser det beløb, De har råd til at betale for en bolig. Det er gratis og gælder i seks måneder.

Sådan bestiller De et Købercertifikat

De kan bestille et Købercertifikat på flere forskellig måder, afhængig af den enkelte kreditforenings forretningsmetoder. Når De har lagt Deres privatbudget har De en vejledende beregning af, hvor meget De kan købe bolig for og det mest nøjagtige grundlag for Deres bestilling af købercertifikat.

Rekvirer ansøgningsskema hos kreditforeningen

Når budgettet er klart rekvirerer De et ansøgningsskema fra den udvalgte kreditforening. I ansøgningsskemaet skal De blandt andet oplyse kontantprisen på Deres nye bolig – den kan du udregne ved hjælp af den vejledende kontantpris. De udfylder skemaet, skriver samtykkeerklæringen under og sender dette sammen med de nævnte papirer i ansøgningsskemaet til kreditforeningen. Så har De sædvanligvis et Købercertifikat i løbet af 1-2 hverdage.

Online ansøgning

De kan udfylde ansøgningen online på kreditforeningens hjemmeside. Benyt igen privatbudgettet og udfyld ansøgningsskemaet online. I ansøgningsskemaet skal De blandt andet oplyse kontantprisen på Deres nye bolig – den kan du udregne ved hjælp af den vejledende kontantpris. Når kreditforeningen har modtaget ansøgningen, sender de den til Dem til underskrift. Sammen med den underskrevne ansøgning og samtykkeerklæring skal De vedlægge en kopi af de i ansøgningen nævnte papirer. Det hele sendes retur til kreditforeningen, hvorefter De sædvanligvis modtager et Købercertifikat i løbet af 1-2 hverdage.

Download ansøgningsskema

De kan også downloade et ansøgningsskema fra kreditforeningens hjemmeside. I ansøgningsskemaet skal De blandt andet oplyse kontantprisen på Deres nye bolig – den kan du udregne ved hjælp af den vejledende kontantpris. Når De har printet og udfyldt ansøgningen, et budgetskema og underskrevet en samtykkeerklæring, sender De papirerne til kreditforeningen, hvorefter De sædvanligvis modtager et Købercertifikat i løbet af 1-2 hverdage.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot