INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Ejendomskort

E-nettet og Kort & Matrikelstyrelsen (KMS) tilbyder nem, hurtig og billig adgang til Ejendomskort. Ejendomskort er et særligt matrikelkort med udvidede informationer udviklet til brug for dokumentation i bolighandel – godkendt af DE (Dansk Ejendomsmæglerforening) som ny kvalitetsnorm. BoligAssistancen er koblet til e-nettet (tidligere Realkreditnettet) web-ejendomsdataserver, som bl.a. giver vort kontor adgang til komplette oplysninger om ejendomskort for aktuelt udbudte ejendomme i Deres lokalområde. Overblik Via dette særdeles nyttige værktøj får vore klienter et hurtigt overblik og på en konkret ejendom Ejendomskort oplysninger om:
  • Adgangsforhold
  • Eventuelle rådighedsindskrænkninger
  • Udlagte veje
  • Forureninger
  • Nabogrunde
  • Kvarterets veje
  • Strandbeskyttelse
Ejendomskort erstatter den tidligere fremstillede kopi af matrikelkortet fra den lokale landinspektør eller Kort & Matrikelstyrelsen. Se eksempel her. Dataoplysningen sker ved adresseindtastning for den ønskede ejendom på e-nettets hjemmeside, hvorefter det dannede ejendomskort modtages som en PDF fil. Ønsker De mere information kan De konsultere: Ejendomskort via e-nettet på www.e-nettet.dk.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot