INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Bolighandlens dokumenter

Uanset om De er køber eller sælger, bliver De præsenteret for en lang række juridiske dokumenter i forbindelse med en bolighandel. I forbindelse med køb eller salg af bolig er det vigtigt at holde styr på de mange papirer der er forbundet med handlen med henblik på bl.a. ikke at miste overblikket over, hvor langt De er nået i processen. Læs mere her om de nødvendige dokumenter ved salg af bolig, der er de samme De har krav på at modtage som boligkøber. De kan ligeledes her læse mere om de juridiske forhold ved et boligkøb.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot