INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

NemId og bolighandel

NemID er næste generation af digital signatur. Det er fremtidens digitale log-in til private og offentlige tjenester på internettet.

Danmark har fået NemID

Danskernes nye digitale signatur hedder NemID. NemID er en sikker afløser for den gamle digitale signatur, som snart sendes på pension.

Mere mobil

Når De anvender den nye digitale signatur, NemID, er der en række væsentlige forskelle i forhold til den gamle digitale signatur. Med NemID behøver De ikke installere noget på den computer De benytter, og det betyder derfor også, at De kan tage NemID med Dem, og logge ind på enhver computer med internetforbindelse, f.eks. på arbejdet, en internetcafé eller derhjemme.

Øget sikkerhed

Der er også indført et ekstra element i log-in-processen som giver sikkerheden et betragteligt løft. Dette ekstra element er et lille nøglekort med en række engangsnøgler som De skal bruge, når De logger på. Det betyder at Deres NemID er beskyttet af noget De har (Deres nøglekort) og noget De ved (Deres adgangskode) i modsætning til tidligere, hvor sikkerheden kun bestod af en adgangskode.

Forskellen mellem NemID og digital signatur

I forhold til den gamle digitale signatur er de væsentligste forskelle for Dem som bruger af NemID, at:
  • De ikke skal installere NemID på Deres computer
  • De kan tage NemID med Dem overalt.
  • De skal bruge et selvvalgt bruger-id og adgangskode, og De skal bruge et nøglekort
NemId til tinglysning Læs her om anvendelsen af NemId til tinglysning.
NemID er udviklet af DanID som en fælles løsning til bankerne og det offentlige – og det er forventningen, at de fleste danskere bruger NemID inden udgangen af 2011.

En enestående løsning

NemID er blevet til i et samarbejde mellem staten og den danske banksektor. Det er enestående i europæisk perspektiv, at den offentlige sektor og den private sektor har kunnet mødes om at skabe en fælles digital infrastruktur, der griber dybt ind i flere hundrede bankers og myndigheders it-systemer.

Stærk leverandør

Løsningen er udviklet af DanID A/S, der også står bag digital signatur, som er forgængeren til NemID. DanID er et selskab i Nets-koncernen, der ejes af Danmarks Nationalbank og en række danske pengeinstitutter. Nets står bag kendte løsninger som fx Dankort og BetalingsService, og er en markant leverandør af digital infrastruktur til danske offentlige og private virksomheder.

Anden generation digital signatur

IT- og Telestyrelsen skal sikre vilkårene for Danmarks digitale fremtid. Herunder også den målrettede indsats for en sikker, tryg og pålidelig infrastruktur. Styrelsen og TDC stod bag den første generation af digital signatur som blev brugt af mere end én million danskere, og nu er styrelsen, med DanID som leverandør, klar med næste generation af digital signatur, NemID. Bygger på erfaring og visioner DanID laver sikkerhed på nettet og står bag digital signatur, NemID og en lang række sikkerhedsløsninger til offentlige og private virksomheder. Besøg DanID’s hjemmeside

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot