INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Digital signatur

NBC Gruppen og herunder BoligAssistancen anvender digital signatur i forbindelse med elektroniske meddelelser, herunder e-mail. Digital signatur er en elektronisk underskrift der sikrer, at underskriveren er den, han giver sig ud for at være, når der underskrives i forbindelse med elektronisk kommunikation. Sikker kommunikation til Boligassistancen.dk Vær opmærksom på, at brugen af normale formularer på NBC Gruppens portaler herunder Boligassistancen.dk ikke sendes krypteret. Såfremt Deres forespørgsel eller formularfremsendelse indeholder oplysninger om forhold, som De mener skal beskyttes, eksempelvis om private forhold, bør De bruge digital signatur til at sende en sikker mail til NBC Gruppens portaler herunder Boligassistancen.dk – Læs herom nedenfor. Alternativt kan De anvende almindelig post i stedet for internettet. Når vi overfører og modtager visse bestemte typer af følsom information, som for eksempel formularer med personlige data, omdirigerer vi vore brugere til en sikker server, og dette meddeles i et ekstra lille vindue på skærmen. Digital signatur nødvendig De skal have en digital signatur installeret for at bruge sikker e-mail. Digitale signaturer er gratis for borgere i Danmark og kan hentes på hjemmesiden www. danid.dk, hvor De også kan læse mere om digitale signaturer. Spørgsmål i forbindelse med bestilling eller anvendelse af digitale signaturer kan stilles til www.danid.dk.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot