INDSIGT OG PARATVIDEN

UAFHÆNGIG AKTØR

BoligAssistancen er uafhængig af alle andre aktører og grupperinger på boligmarkedet og giver boligkøbere - og boligsælgere, indsigt samt paratviden, så de kan træffe de rigtige valg i deres bolighandel på det rigtige grundlag og på det rigtige tidspunkt.

WHISTLEBLOWER

EN UDFORDRING TIL MARKEDETS AKTØRER

BoligAssistancen har 35 års ekspertise og er et kvalificeret, professionelt og konkurrencedygtigt alternativ og modspil til alle øvrige aktører på boligmarkedet. Vi ansporer til justering af skøde priser samt øvrige boligydelser m.v. til gunst for private købere og sælgere af bolig.

Vi betragtes derfor af mange som branchens Whistleblower!

Fuldmagt til digital tinglysning

Blanketten ‘Fuldmagt til brug for tinglysning (fast ejendom)’ skal De anvende, såfremt De ikke selv har egen gyldig NemID eller ikke ønsker selv at foretage den digitale anmeldelse af Deres ejendomshandel. Fuldmagten, som kan downloades fra www.tinglysning.dk , anvendes til at give fuldmagt til den rådgiver/person, som skal forestå den digitale signering/anmeldelse af Deres huskøb eller hussalg. PÅ grundlag af denne fuldmagt signerer rådgiveren som anmelder tinglysningsdokumenterne digitalt på Deres vegne. De modtager naturligvis forinden et digitalt prøvetinglysningssvar til godkendelse.

E-mail og telefon

E-mail: post@boligassistancen.dk

Telefon: (+45) 49 14 91 84

Telefonekspedition hverdage 09:00 til 12:00

TRUSTPILOT ANMELDELSER

Trustpilot